Zoekt u een ervaren taxateur in Deventer?

Mijn man en ik hebben ruim 30 jaar gewoond in ons mooie huis. Nu de kinderen al ruim 15 jaar uit huis zijn en wij ook een dagje ouder worden zijn we de laatste tijd steeds meer aan het nadenken over de toekomst. Het huis waar wij nu in wonen is namelijk heel erg groot en bovendien beschikt het huis ook over een enorme tuin. Nu zowel de gezondheid van mijn man als van mij de afgelopen tijd hard achteruit gaat merk ik dat wij beide niet meer in staat zijn om ons huis en onze tuin te onderhouden. Ik denk dat het daarom beter is als wij binnenkort op zoek zouden gaan naar een kleinere woning. Omdat ik graag wilde weten wat onze woning waard is ben ik op zoek gegaan naar een taxateur in Deventer. Ik ben op het internet gaan zoeken naar een taxateur in Deventer en eigenlijk kwam ik na een paar sites te hebben bekeken al terecht op de site van noaber.nu. Via deze site ben ik in contact gekomen met een erg goede taxateur en dit vonden zowel mijn man als ik heel erg prettig.

Een erg fijne taxateur in Deventer gevonden via deze site

Ik ben heel erg blij dat ik zo snel een taxateur in Deventer heb kunnen vinden. De taxateur was heel erg snel beschikbaar en daardoor wisten wij al snel wat wij ongeveer zouden kunnen gaan vragen voor onze woning. De taxateur heeft daarnaast ook nog een paar handige tips gegeven over hoe wij de verkoop van ons huis het beste aan zouden kunnen pakken.

Zeker een aanrader

Als u nou ook op zoek bent naar een taxateur in Deventer dan kan ik u zeker aanraden om:

  • eens een kijkje te gaan nemen op deze site
  • de verschillende informatie eens door te nemen
  • vooral contact op te nemen als u vragen heeft