Zeer tevreden met mijn nieuwe gu10 led fittingen van Letsleds

LOGO-letsleds

Ik wilde mijn spaarlamp graag vervangen met led verlichting. Daarom ging ik ook op het internet op zoek aan gu10 led fittingen om een bedrijf te vinden die dit product aanbiedt. 

Een handige led calculator op de website van Letsleds 

Toen ik op het internet op zoek ging naar gu10 led kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillenden bedrijven die dit producten aanbeden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij website van Letsleds mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is erg overzichtelijk en er is een handige led calculator op de website te vinden waarin je een een gemakkelijk overzicht kunt vinden wat je bespaard op het overstappen naar led verlichting. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik besloot om een kijkje nemen naar de producten die het bedrijf aanbiedt

led-verlichting

Zeer tevreden met de overstap naar led verlichting 

Het bedrijf hanteert voordelige prijzen voor de led fittingen. Daarom besloot ik ook om over te gaan tot een aankoop. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en ik ben zeer tevreden met het overstappen op led verlichting. Ik bespaar nu erg veel op mijn energierekening en mijn woning is beter verlicht.