Wil jij een eiken tafel op maat?

Een eiken tafel op maat is het perfecte meubelstuk voor iedere keuken of eetkamer! Het ziet er prachtig uit, past perfect in je interieur en biedt alle ruimte die je nodig hebt om te eten, de krant te lezen, een puzzel te maken en nog zoveel meer. Een eiken tafel op maat heeft de voorkeur boven een standaardmaat, aangezien je op die manier zeker weet dat hij echt perfect in de ruimte past. Ook heb je zo de zekerheid dat je een uniek exemplaar krijgt en ook dat is natuurlijk een reden om hiervoor te kiezen!

Eiken tafel op maat

Houten tafels zijn niet bepaald de goedkoopste meubelstukken. Als je iets koopt, wil je er daarom ook zeker van zijn dat je hier echt veel plezier van zult hebben. Met een eiken tafel op maat zal dit zeker het geval zijn! Kies je hiervoor, dan kies je voor een meubelstuk dat:

  • een lange levensduur heeft
  • de perfecte maat heeft voor jouw gezin en voor de ruimte waar hij moet staan
  • een kleur en een stijl heeft dat bij jouw interieur past

Natuurlijk is het zo dat je bij alle meubelzaken uit heel veel verschillende tafels kunt kiezen. Maar de kans is bijzonder klein dat je een eettafel vindt die wat alle punten betreft helemaal aan jouw eisen voldoet. Met een eiken tafel op maat weet je zeker dat deze wel tot in de puntjes bij jou past. Aangezien je niet zo vaak grote meubelstukken koopt, wil je natuurlijk graag meteen een goede koop doen. Het is dan ook echt niet verkeerd om voor maatwerk te kiezen. Het is zeker de moeite waard om hier wat extra geld voor neer te leggen, je hebt er daarna immers ook vele jaren plezier van. Liever een eiken tafel op maat laten maken, dan kiezen voor een standaard eettafel die eigenlijk net niet is wat je zoekt.

Maatwerk

Waar kun je nu een hout eiken tafel op maat laten maken? Bij de meeste meubelzaken hoef je niet met deze vraag aan te komen, zij leveren alleen maar standaard meubelstukken en maken helemaal niets zelf. Dat is anders als je kiest voor houtentafelshop.nl! Bij deze zaak kun je tafels echt helemaal naar wens laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren eikenhout, per boom kan immers de kleur en structuur van het hout net weer even anders zijn en dat zie je in de meubels terug. Daarnaast kun je voor jouw eiken tafel op maat ook kiezen uit verschillende modellen. Je kunt bijvoorbeeld een rond tafelblad kiezen, maar ook een ovaal, vierkant of rechthoekig model. Zelfs de tafelpoten kun je helemaal naar wens laten maken! Je kunt bijvoorbeeld voor vier ‘gewone’ tafelpoten kiezen, maar ze kunnen ook geplaatst worden in de vorm van een X. Of ze worden niet recht, maar schuin onder de eettafel geplaatst. Bij houtentafelshop.nl werken ze bovendien zowel met houten als met stalen tafelpoten. Ook wat dat betreft heb je dus keus! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een eiken tafel op maat, kijk dan op houtentafelshop.nl!