Tuinplantenwinkel: alles over planten en bomen op één website

Tuinplantenwinkel

Ooit gehoord van Tuinplantenwinkel? Ben jij gek op tuinieren? Of gewoon een liefhebber van alles wat met bomen of planten te maken heeft? Dan is Tuinplantenwinkel echt iets voor jou. Ga vandaag nog naar de website om meer te ontdekken. Je kunt zowel online bestellen, maar je kunt er natuurlijk ook naartoe. Waar wacht je nog op? Neem meteen een kijkje op de website om te zien wat voor moois er allemaal te zien is in de Tuinplantenwinkel.

Vaste planten

De locatie en de winkel van Tuinplantenwinkel

Tuinplantenwinkel heeft zowel een webshop als een echte fysieke winkel. De fysieke winkel ligt in het zuiden van Nederland in het plaatsje Knegsel. Het pand is op zijn minst aanzienlijk te noemen, en het assortiment is erg ruim. Ook voor kinderen is de fysieke winkel uitermate geschikt, want er is een speeltuin, speelruimte aanwezig en genoeg vermaakt voor de jongere tuingasten. Zo is een bezoek aan Tuinplantenwinkel altijd een genot voor jong en oud.

Webshop

Wat biedt Tuinplantenwinkel?

Het assortiment bestaat uit een veelvoud van vaste planten tot heesters en hagen en alles wat te maken heeft met decoratie planten zoals klimplanten. Tuinplantenwinkel is allesbehalve een doorsnee tuincentrum. Ze zijn specifiek gesplitst op tuinplanten en –bomen. Alles voor de inrichting van je tuin kun je hier vinden, zolang het maar met bloemen, planten en/of bomen te maken heeft. Van siertuinen tot leibomen en alles daartussenin en meer!

Fruitbomen

Naast gewone bomen, heeft tuinplantenwinkel ook fruitbomen en –planten. Denk aan druivenplanten en appelbomen en kiwiplanten. Noem een fruitboom of –plant en je kunt het zo gek niet bedenken en deze is bij deze zaak verkrijgbaar. Voor ieder wat wils dus. Naast fruitbomen zijn er ook notenbomen zoals walnotenbomen. Op de website kun je handig filteren op bloeitijd, de standplaats en de uiteindelijke hoogte van de boom of plant. Ideaal als je precies weet wat je wilt, maar ook als je gewoon even goed wilt rondkijken.