Tip: je bank laten reinigen door professionals

bankstel-reinigen-in-rotterdam-300x240Mijn vrouw wilde al een lange tijd nieuwe meubels. We zijn toen langs een aantal meubelzaken gegaan waar we hele leuke meubels zagen. Aangezien onze zoon sinds kort uit huis is, wilde we graag onze oude meubels meegeven. We hebben vervolgens nieuwe meubels gekocht wat goed bij ons interieur past.  Onze oude meubels wilde we graag laten reinigen, omdat erg oud zijn en redelijk zijn verkleurd. Mijn vrouw is op internet gaan kijken onder: bank laten reinigen voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Er kwamen direct een aantal bedrijven naar voren. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwamen we uit bij Tapijtenreiniging. De offerte van hun was het voordeligste en daarnaast staan er op internet een hoop recensies in positieve zin.

Tapijtenreiniging levert kwaliteitinloopmat-schoonmaken

Helaas konden wij zelf niet de meubels brengen. Ze hebben dus onze meubels opgehaald en zijn direct aan de slag gegaan. Na nog geen 2 dagen waren de meubels al klaar. Ze hebben dus een uitstekende service! Wij zijn het bedrijf ook erg dankbaar. Alles is perfect geregeld! Zo hebben ze een goede service, leveren ze kwaliteit en ze hebben scherpe prijzen, dus wat wil je nog meer? Onze zoon is erg blij met de gereinigde bank. In eerste instantie herkende hij de bank niet meer, zo goed is die schoongemaakt.

Op de website van Tapijtenreiniging vind je veel informatie over je bank laten reinigen. Als je vragen hebt kan je altijd contact opnemen. Telefonisch en via de mail.