Investeer in bedrukte vlaggen voor je bedrijf

Naamsbekendheid is alles. Als bedrijf, weet je dat je zonder dit geen klanten aantrekt en dus ook geen inkomen hebt. Zeker wanneer je bedrijf geen vaste standplaats of locatie heeft, is het soms moeilijk een goede klantenbase te bereiken. Bijvoorbeeld bij foodtrucks, drank trucks of fruit en groenten standen, is het belangrijk te investeren in zichtbaarheid vanop een afstand om zo klanten te lokken. Deze zichtbaarheid kan je gemakkelijk bereiken met vlaggen te plaatsen naast je stand. Zo’n vlaggen kan je eenvoudig kopen op websites zoals vlaggenmasten.nl.

Welke bedrukking kies ik?

Als bedrijf heb je normaal gezien een logo, of toch iets dat lijkt om een logo zodat je een makkelijk herkenningspunt hebt als bedrijf. Naast een logo heb je een naam, dat hiermee samengaat. Door deze twee samen te voegen, herkennen je klanten meteen dat dit je bedrijf is. Het beste is dus om je vlag met deze twee samen te bedrukken. Waarin je ook best investeert, is samen met je vlag een vlaggenmast kopen. Zo’n vlaggenmast houdt je vlag namelijk in stand zodat deze helemaal zichtbaar is door hem uit te strekken en wanneer deze in de wind wappert. Dit geeft ook nog eens iets authentieks en persoonlijks aan je bedrijf.

De weg naar meer klanten

Zeker wanneer je een fruit en groenten stand hebt, is het belangrijk te investeren in herkennings vlaggen. De meeste lokaliseren zich op een grote baan waar er veel auto’s passeren. Echter, wanneer er enkel een stand is zonder vlaggen, zien auto’s de stand niet meteen staan van ver en is hun reactie tijd ook veel korter omdat ze in 1 seconde of minder moeten beslissen of ze stoppen of niet. Vlaggen helpen om zichtbaarheid te creëren van een grotere afstand. Zo trek je meer mensen aan omdat ze je bedrijf al gezien hebben van verdere afstand en kunnen ze nadenken of ze stoppen of langsgaan bij je stand om iets te kopen. Zichtbaarheid is key zoals je ziet.