HR Ketel kopen met 13 jaar garantie!

Ik had het nog nooit gedaan, een HR Ketel kopen. Ik wist dat ik het niet zo heel makkelijk zou gaan vinden maar goed, er waren adviseurs die me konden helpen had ik op het internet gelezen. Een HR Ketel kopen bleek niet zo lastig te zijn als ik dacht, dankzij de goede en klantvriendelijke service van Holland Warmte.

holland warmte 3

Garantie

Op de HR Ketels van Holland Warmte zit een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Omdat een HR Ketel deugdelijk en regelmatig onderhoud vereist is er mogelijkheid om voor een scherpe prijs je garantie te verlengen naar 13 jaar na aankoop. Dit is natuurlijk ontzettend aantrekkelijk en ik kan het dan ook ten zeerste aanraden. Bij Holland Warmte bieden ze ook de mogelijkheid om service contracten af te sluiten, en dit heb ik dan ook gedaan. Dit houdt in dat je voor de laagste prijs van Nederland een contract afsluit, dat er één keer in het jaar, of in de twee jaar een monteur jouw ketel komt bekijken. Voordat je dit contract afsluit komt er iemand een onderhoudsbeurt doen, en als je je ketel niet bij Hollands Warmte hebt gekocht ook een Ketelcheck. Dit is het beste voor je eigen veiligheid, zodat je geen contract tekent die niet passend is bij jouw ketel. Bij deze contracten kan je gebruik maken van de 24/7 service van Holland Warmte. Dit houdt in dat de monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar staan bij een storing.

holland warmte 2