Gezocht op: Ontruiming woning

Twee weken geleden is mijn plotseling me oma komen te overlijden. Helaas moet je in zo’n moeilijke periode ontzettend veel regelen. Zo moet er bij de DELA het een en ander geregeld worden, maar ook met rekeningen die gewoon doorliepen. Zo moesten we veel bedrijven opbellen het alles uitleggen. Naast alle bedrijven bellen moesten we ook zorgen voor de Ontruiming woning. We hebben toen op internet gekeken of ze onbelangrijke spullen konden verkopen. Na een paar bedrijven te hebben bekeken kwamen we uit bij seniorenhulp.com. Het bedrijf is gespecialiseerd in dit soort gevallen. 

bedrijfswagenEcht een aanradersenior1-300x178

Als je veel hoofdpijn en zorgen wilt besparen zou ik je zeker willen adviseren om dit bedrijf te benaderen. Zij zorgen ervoor dat alle meubels verkocht worden, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Normaal gesproken profiteren deze opkopers door lage bedragen te geven, maar bij dit bedrijf is dat zeker niet het geval. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen bij soortgelijke problemen. Ze zijn gemakkelijk te benaderen. Zowel telefonisch als via de mail. Indien je alleen wat informatie wilt over Seniorenhulp kan je uiteraard ook een kijkje nemen op de website. Daar vind je allerlei informatie over de diensten die ze aanbieden.

Het bedrijf werkt erg snel en komt direct langs als je dat vraagt. Daarnaast hebben ze begrip voor de situatie. Als je toch nog wilt dat de spullen goed terecht komen, dan moet je voor Ontruiming woning bij Seniorenhulp wezen.