Ervaren personeel als woningontruimers

Klantvriendelijkheid staat bij Seniorenhulp Nederland hoog in het vaandel. Vaak is een woning ontruiming een emotionele aangelegenheid. Senioren moeten wellicht door een onverwachtse gebeurtenis verhuizen, of een woning moet leeggehaald worden door een overlijden. Het afscheid nemen van een huis en/of een inboedel is nooit zonder slag of stoot. Onze seniorenhulp biedt daarom verschillende mogelijkheden en oplossingen. Allereerst werken wij enkel met professioneel klantvriendelijk personeel met veel ervaring.

Getraind in verhuizingen

Onze nette en betrouwbare medewerkers volgen diverse trainingen, onder andere in het vlot en discreet uitvoeren van een verhuizing of een woningontruiming. Een koopwoning of huurwoning kan opgeleverd worden zoals jij dit wenst. Of de oplevering huurwoning kan na het leeghalen voldoen aan de eisen die gevraagd worden door een andere partij. Denk aan een makelaar of een woonbouwvereniging. We doen alles in overleg met jou en met hen, zodat de oplevering jou zo min mogelijk moeite kost. Kortom, je kan veel taken vertrouwd in onze handen geven.

Herstelwerkzaamheden in vertrouwde handen

Een inboedel is bij ons in goede handen, we zorgen altijd dat de spullen netjes en verantwoord afgevoerd worden. Maar daarnaast zijn ook de herstelwerkzaamheden bij seniorenhulp in vertrouwde handen. Herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn na bijvoorbeeld een schade, of gewoonweg om de woning weer te laten voldoen aan de eisen die gevraagd worden. Onze mensen bieden een vakkundige seniorenhulp, en zullen jou helpen bij de taken en klussen die geklaard moeten worden. Vrijblijvend een offerte aanvragen is de eerste stap om de hulp te verkrijgen die jij zo hard bij een woningontruiming nodig hebt.