Een palmboom kopen

Waar kun je een palmboom kopen? Wij willen namelijk meer groen in huis en een palmboom past het beste in ons interieur.

Wij houden enorm van de tropische planten. Meerdere malen hebben wij al wel eens gezocht om nieuwe planten te bestellen. Enige nadeel hiervan is dat de kosten voor de aanschaf mij te prijzig is. In de meeste gevallen laat ik het ook staan om elders te gaan zoeken naar een wat goedkopere variant.

Onze verbouwing

Op dit moment zijn wij druk bezig met het verbouwen van onze woonkamer. Een extern bedrijf is druk bezig om een nieuwe tegel vloer neer te leggen. Als zij daarmee klaar zijn en wij kunnen erop lopen, dan gaan wij de muren sauzen. Al met al hopen wij een prachtige woonkamer te realiseren zodat wij daarna verder kunnen gaan met de rest van het huis.

Hoognodig

Onze woonkamer dateerde werkelijk uit de jaren ’80. Dit houdt in dat een grondige renovatie toch wel mag gebeuren toch? Gelukkig schiet het aardig op aangezien zij bijna klaar zijn met de vloer. Dan moeten wij nog wel even wachten tot wij er zelf op mogen lopen, ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat alles klaar is. Dan kunnen wij namelijk onze palmboom kopen voor in huis!