Een betere manier van werken

zit sta bureau

Ik heb al jarenlang last van mijn rug. Ik werk op een kantoor en daar is het gebruikelijk om na een tijdje de bureaustoel die daar staat, achter te laten en je eigen bureaustoel een keer mee te nemen. Waarom dit gebeurt weet ik niet, maar het is al jarenlang een traditie en daar moet je natuurlijk niet mee sollen, dus ben ik maar eens gaan kijken naar een goede bureaustoel. Ik moet zeggen dat ik de stoel die ik op werk kreeg op zich wel prima vond hoor, maar ik wil natuurlijk ook wel een beetje mee met de trend.

Al die verschillende opties

Het zal je misschien verbazen hoeveel verschillende elementen hierbij komen kijken. Ik zit zelf namelijk wel heel graag, maar op zich is staan ook niet zo erg. Bij mij op kantoor zie je een hele hoop mensen staan en het schijnt zo te zijn dat dat een stuk beter is voor je rug. Ik zou het zelf niet weten hoor, ik zit maar gewoon een beetje te zitten en als ik moet staan, dan moet ik staan. Maar het is wel een mooie optie want als ik last heb van m’n rug en ik sta, is het wel beter.

Toch op zoek naar wat beter is voor je

Ja, uiteindelijk ga je toch zelf weer op onderzoek uit en kom je een hele hoop tegen. Inderdaad, zitten op kantoor is in wezen ontzettend slecht voor je. Zo geconfronteerd als ik me voel, zo opgelucht ben ik tegelijkertijd dat ik het nu weet en niet als ik al een hernia heb. Dus toen ik een bureaustoel wilde kopen, ben ik ook gelijk maar gaan kijken naar een zit sta bureau onderstel, zo eentje die elektrisch is weet je wel. Maar goed, ik vertel daar misschien in andere blogs nog wel meer over.