Dit zijn de verschillen tussen een Hongaarse punt vloer en een visgraat vloer

Hongaarse punt vloer

Op het gebied van vloeren zijn er twee erg gewilde varianten op dit moment. Vloeren in een Hongaarse punt en een visgraat vloer om precies te zijn. Als je deze twee vloeren voor het eerst ziet, lijken ze vrijwel identiek aan elkaar. Toch is er een groot verschil tussen beide varianten. Ben je benieuwd geraakt? Wat dit precieze verschil is, lees je in dit artikel.

Het grootste verschil is de manier waarop de vloer wordt gelegd

Het grootste verschil tussen beide varianten, is de manier waarop de vloer wordt gelegd. Zo wordt een Hongaarse punt vloer in een punt naar elkaar toe gelegd. Een visgraat vloer overlapt elkaar tegen de uiteindes van iedere plank. Beide vormen zorgen voor een speels geheel in de woning.

Hongaarse punt vloer

Beide soorten vloeren zijn in een breed scala aan kleuren en formaten te bestellen

Voor wat voor soort patroon je ook gaat, beide soorten vloeren zijn in een breed scala aan kleuren en formaten te bestellen. Dit betekent dat er ook voor jouw type woning en smaak een geschikte vloer te vinden is. Weet jij al wat voor soort ontwerp je het liefste terug laat komen bij jou in huis?

Ga voor gemak door een vloer van pvc te kopen

Nu je precies weet wat de verschillen zijn tussen beide modellen en de erg brede keuze die er is, is het tijd om sterkt te gaan overwegen voor wat voor soort ontwerp je gaat. Ga voor gemak door een vloer van pvc te kopen. Dit materiaal is erg gemakkelijk te leggen en is ook nog eens onwijs handig in onderhouden. En dat is wel zo goed om te weten, toch?