De interieurtrends van dit moment op een rij

interieurzaak in Utrecht

Vandaag de dag spelen er onwijs veel trends op het gebied van het interieur. Hierdoor is er altijd wel een bepaalde stijl te vinden die je direct aan gaat spreken. Maar wat zijn nu de grootste interieurtrends van dit moment? Je leest het in dit artikel.

Organische vormen en neutrale kleuren

Organische vormen en neutrale kleuren zijn altijd erg duidelijk terug te zien op het gebied van trends voor het interieur. Denk hierbij aan leuke ronde stoelen met een pluche stof, grote ovalen spiegels en salontafels met mooie en fraaie rondingen. Op het gebied van kleur kun je zoal denken aan bruin, beige, grijs en gebroken wit. Je zorgt hierdoor voor erg veel rust in het interieur.

interieurzaak in Utrecht

Luxe details met gouden meubilair of gouden woondecoratie

Luxe details met gouden meubilair of gouden woondecoratie mogen vandaag de dag ook niet ontbreken als het aankomt op trends. Je kunt hierbij denken aan gouden knoppen op een dressoir, een gouden vaas en zelfs behang met gouden details.

Minimalistische vormen binnen en Scandinavische woonstijl

Minimalistische vormen staan altijd centraal binnen en Scandinavische woonstijl. Met deze woonstijl ben je altijd zeker van een strak totaalplaatje dat direct uit een tijdschrift lijkt te komen. Daarnaast weet je ook nog eens altijd zeker dat iedere vierkante meter bij jou in huis optimaal gaat worden benut.

Kom een keer langs in de interieurzaak in Utrecht

Je hebt op dit moment ongetwijfeld al een beter beeld gekregen over de soorten stijlen waar je vandaag de dag zoal uit kunt kiezen. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur op dit moment uit? Kom een keer langs in de interieurzaak in Utrecht. Hier weet je altijd zeker dat je een geschikt interieur samen kunt gaan stellen.