De boxspring elektrisch verstelbaar

Beddenwinkel Enschede

Ten eerste kan een elektrisch verstelbare boxspring een uitkomst zijn voor mensen die lichamelijk minder mobiel zijn, omdat de boxspring naar eigen wensen in te stellen is. Hierdoor wordt het in en uit bed stappen veel gemakkelijker. Verder is het voor iedereen gewoon fijn in gebruik en gemakkelijk te bedienen. Een soort wordt in één keer volledig versteld, het andere soort afzonderlijk de hoofd- en voeteneinde. Voor meer informatie of inspiratie hierover kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij Beddenwinkel Almelo. Op een elektrisch verstelbare boxspring past elke matras. De prijs van een elektrische boxspring wordt bepaald door de kwaliteit van de motor, de afwerking, het frame en de vering.  

De service is ook best fijn

Naast het deskundig advies waar je zonder aarzelen gebruik van kunt maken, en de professionele website, zijn er ook op verschillende plekken in Nederland wel een beddenspecialist te vinden waar je alle soorten bedden en toebehoren kunt bewonderen en uitproberen. Deze zijn onder andere te vinden in Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Borne en Ootmarsum. Het is ook mogelijk een zogenaamd Matrasomkeeralarm te ontvangen. Op de website kun je je hiervoor aanmelden. De voordelen van het op tijd omdraaien van je matras is dat het hygiënischer is, je matras heeft een moment om tot rust te komen en het voorkomt kuilvorming.

De boxspring heeft zijn beste tijd gehad

Van een boxspring wordt verwacht dat de gemiddelde levensduur ongeveer 10 jaar bedraagt. De precieze levensduur hangt van de volgende factoren af: bij het bemerken van kuilvorming is het verstandig aan vervanging te denken, bij te veel transpireren wordt aangeraden om de topper na 3 tot 5 jaar te vervangen en ook bij lichamelijke klachten wordt geadviseerd het bed daarop aan te passen. Een goed bed, zoals de Boxspring Almelo, is vaak een goede keuze om lang van een bed te genieten. Bij twijfel kan er altijd contact worden opgenomen.