Altijd een mooie schone gevel

onderhoudsvrije gevelbekleding

De uitstraling van een bedrijf kun je zien als het visiteplaatje, een goed verzorgde gevel zegt in de meeste gevallen ook iets van het bedrijf zelf. Door gebruik te maken van onderhoudsvrije gevelbekleding weet je zeker dat je altijd een schone gevel hebt, zonder er periodiek uren of dagen aan te besteden om schoon te maken. De gevels zijn bijzonder eenvoudig schoon te houden, helemaal niets aan de gevel doen is geen optie. Onderhoud blijft altijd nodig om de gevel in perfecte conditie te houden.

onderhoudsvrije gevelbekleding

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je aan onderhoudsarme gevelbekleding denkt, komt als eerste kunststof beplating in je op. De gevelbekleding is ook te krijgen in steen, hout, ijzer, natuurlijk heeft ieder materiaal andere eigenschappen maar ze hebben gemeen dat ze onderhoudsarm zijn. Omdat je weinig onderhoud hoeft te plegen aan je gevel, geniet je van een mooie gevel voor jaren. Een beetje aanslag door weersomstandigheden kun je eenvoudig verwijderen met een sopje en een zachte borstel, een hogedrukspuit moet je niet gebruiken aangezien dit de beschermlaag kan beschadigen. 

Is je gevel toch zwaar verontreinigd

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je gevel zwaar verontreinigd is, ga niet zomaar aan de gang met chemische middelen of een hogedrukspuit om deze schoon te houden. De onderhoudsvrije gevelbekleding moet wel onderhoudsvrij blijven, het is verstandig om contact op te nemen met Plastica.nl om te overleggen wat er nodig is om je gevel weer als nieuw te maken zonder deze te beschadigen. Zij hebben reinigingsmiddelen die je gevel weer als nieuw maken en onderhoudsvrij houden.