Aantrekkelijke loungesets met hoge tafels

loungeset met hoge tafel

Een balkon is natuurlijk hartstikke fijn om bij de woning te hebben, maar wanneer het een woning betreft waarbij alleen sprake is van een balkon en niet van een tuin dan kan het soms nog wel eens lastig zijn om een balkon in te richten. Veel meubels zijn nou eenmaal berekend op een groter oppervlak en daarmee dus een tuin. Gelukkig betekent dat niet dat het direct onmogelijk is om een balkon mooi in te richten zodat je heerlijk tot rust kunt komen na een lange dag werken. In deze tekst gaan we kijken naar verschillende loungesets voor op het balkon.

En loungeset met een hoge tafel op het balkon

Een mooie manier om alsnog een loungeset op het balkon te kunnen krijgen, is door middel van een loungeset met hoge tafel. Vaak heeft een hogere tafel namelijk een kleiner oppervlak waardoor de tafel dus prima past op het balkon. Bij de loungeset is er vaak sprake van hoge krukken omdat een lagere stoel natuurlijk niet past bij de loungeset. Het is dus een ideale manier om op een kleiner balkon alsnog voldoende ruimte te hebben voor een loungeset. Uiteraard ook wanneer je meer op het balkon wilt plaatsen dan alleen maar een loungeset.

loungeset met hoge tafel

Andere soort loungesets

Toch betekent dat natuurlijk niet dat andere loungesets helemaal niet mogelijk zijn op het balkon. Sommige mensen hebben meer ruimte op hun balkon. Er is dan natuurlijk ook ruimte om een andere set op het balkon te plaatsen. Bijvoorbeeld een normale tuinset. Dat is een tafel met meestal vier of zes stoelen die er bij horen. Dit is een ideale tuinset om ook aan te kunnen eten naast dat je er natuurlijk heerlijk in de zon op kunt zitten. Toch is er ook nog de mogelijkheid om een loungebank of set op het balkon te plaatsen. Voor een kleiner balkon kun je kiezen voor een loungebank die niet al te veel ruimte inneemt, maar je kunt voor een groter balkon ook kiezen voor een loungeset met verschillende banken en daarbij natuurlijk een grote of kleinere tafel erbij passend.